Globaali trippi

  Globaali trippi




Joukko tiedemiehiä on keräämässä sademetsässä sienien itiöitä ilmasta. Kaikki sienet on päätetty kartoittaa ominaisuuksien kartoittamiseksi. Eräälle ryhmälle käykin sitten vähän erikoisesti kun itiöfiltteri kärähtää puhaltaen koko itiömassan erään tiedemiehen hengityselimiin. Ryhmä päättää jättää tehtävän siltä erää ja mennä tukikohtaan. Itiöt tutkitaan mitä jäi ja hän kenelle itiöt lensi naamalle päättää hakea uuden imurin kaupungista.


Yliopistolla vielä nenästä lentää itiöpölyä. Uusi imuri saatiin kasaan ja lähtö takaisin tukikohtaan. Muutaman päivän päästä alkaa sademetsä aaltoilemaan ja aistiharhat valtaavat ryhmän yksi toisensa jälkeen. Vaivoin he kulkivat yhä hallusinoivammassa metsässä ja sinne eksyivätkin. Kuolivat DMT yliannostukseen.


Kaupungissa huomattiin samanlaisia ongelmia. Yksittäisiä hallusinoivia tapauksia jotka päätyivät kuolemaan. Kuolinsyyntutkijoiden saadessa samanlaisia oireita alettiin huomata että on päässyt vieras itiö karkuun joka erittää aivoihin DMT:tä kuolemaan asti. Pian lehdissä puhuttiin tappavasta professorista. Nimi tuli siitä että alkuun kaikki vaikuttaa loogiselta ja nerouden muotoja ilmeni ihmisissä. Mutta kun itiö sai valtaa kehossa pitoisuudet nousivat hälyttäviin lukemiin ja tuskalliseen  DMT yliannostukseen. 


Pian huomattiin että antipsykootit estävät itiötä toimimasta ja elimistö ehtii tuhoamaan itiön ennen DMT myrkytystä. Pian kaikille tuputettiin mediassa näitä antipsykootteja ja huomattiin että kieltolaki tuli voimaan siinä muodossa ettei mikään päihde toimi. Ihmisiä kuoli alkoholimyrkytyksiin kun hälyttävää humallusrimaa ei näkynyt eikä muitakaan päihteitä saanut toimimaan. Uskovaiset luulivat Jumalan antavan vihdoin siunauksen kieltolaille.


Ihmiset siirtyivät barrikaadeille ja vaativat antipsykoottisia lääkevalmistajia mahdollistamaan päihtymyksen ihmisen perusoikeutena. Ihmisiä sekosi jatkuvaan selvinpäinoloon samalla kun itiö levisi koko yhteiskunnan läpi saamatta mitään konkreettista aikaan. Tosin siellä missä ei ollut varaa kalliisiin lääkkeisiin. Jos yksi pistos kestää kaksi viikkoa ja maksaa satasia ja sitä pitäisi jakaa kaikille. Valtioita joutui valtaviin talousongelmiin kun lääkkeitä ei saatu kaikille. Mutta ne ketkä saivat lääkkeet kiersivät keräämässä trippaavien viimeisiä tarinoita.


Kun itiö oli kiertänyt koko väestön siltä loppui elintila ja se katosi. Trippeihin kuolleet jättivät viisaan perinnön. Näiden trippien avulla vaikka niin katkeria olivatkin, nostettiin eloonjääneet köyhyydestä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä