Voodoo America

 Voodoo America



Trump on edelleen vankilaitoksen asukas ja maan talous on kuralla. Hän keksii tavan myydä ihmisten luita soittimiksi ylläpitääkseen taloutta joka perustuu politiikkaan jonka kulmakivi on pontikka. 


Poppamies paukuttaa Bidenin reisiluita bongo-rumpuihin. Laulaja kummuttaa Bidenin kalloa jossa kimmeltää lasisilmät ja sitten yksi jäsen vielä soittaa kylkiluita ja luu marakasseja. 


Biden on nukkumassa oli tunnelma. Mitä Bidenille kävi kysyi pikkutyttö hautajaisissa. Koko kirkkoväki katsoi kattoa eikä siellä näkynyt valoja. Jäikö Joe kattoon jumiin? Kun kaikki katsoi tyttöä jälleen niin hän sanoi sen olevan vitsi.


Eräs kirkossa tiesi että Joe haudattiin ilman kiveksiä. Oli sen maailmalle velkaa, mutta se oli julkinen salaisuus. Trumppiki pääsi vankilasta lomille Joen hautajaisiin ja joikin jonon ohi kaikki ehtoollisviinit. Kun vieraat oli lähtenyt haudalta niin Donald kusi haudalle että matkalla vankilaan ei tapahtuisi vahinkoa.


Vankilaan päästyään Trump etsii käsiinsä jostain cräkkiä, mutta tänään kukaan ei myy. Eikä Donald viitsisi alkaa huoraamaan niin piikittää omaa virtsaa jotta selviäisi meta laskuista jotka vedot otti muutama päivä ennen hautajaisia. Obama tulee katsomaan Donaldin nitkuja ja päättää antaa varastamansa metan Trumpille, jos heittää ens kerralla vähän heroiinia jos saa käsiinsä. Obama saikin nenän kipeeksi ja joutui turvaan eristykseen kuukaudeksi. 


Obaman ollessa kaksi viikkoa eristyksessä sitä herskaa tekee nii vitusti mieli. Tuli Clinttonin haamu Limbosta tervehtimään ja Obama loikki pitkin selliä. No mitä asiaa sillä Billyn haamulla oli. Kertoi terveisiä Bill Gatesilt. Enään ei transistorin LSD tripeistä taiota tietokoneita. Ehkä jotain vieläkin oudompaa. Ööga tietokoneita. 


No kun Bill palasi takaisin limboon hän näki kaikki tutut ystävänsä pelaamassa korttia loputtomassa luupissa. Nixonit ja Reaganit pelasivat pokeria vuosista ja oli tappiokierteessä. Talo voittaa yleensä kasinolla.


No mitä Trumpille sitten kävi. Istui Obaman ja Bushin kanssa vuotensa linnassa ja tuli mukaan pelaamaan pokeria limboon.


Entäpä sitten Amerikalle??? :O 


Putin ja Xi pelasti heidät jos he ottivat apua vastaan. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä