Venäläistä rulettia

 

Venäläistä rulettia




Sami oli vasta mennyt naimisiin. Morsian oli kuvankaunis. Häistä seuraavana Samin syntymäpäivänä Linda antoi samille lahjaksi revolverin jossa oli yksi luoti. Se on sinulle Linda oli sanonut. Pyöräytti rullaa ja ampui tyhjän Samin otsaan. Sami oli kangistunut tästä episodista ja jäi psykoosiin.


Joka syntymäpäivä Sami meni ullakolle ja pyöräytti rullaa ja ampui kerran itseään päähän. Luoti ei koskaan osunut kohdille ja avioliitto eteni kuin mitään ei olisi tapahtunut. Sami oli töissä vakuutus yhtiössä ja järjesteli ”asioita”. Linda ei koskaan puhunut aseesta. Tiesi kylläkin. Mistähän lie saanut.


Linda teki salaa keikkaa mafialle. Kylmääjä escort nainen. Avioliitto oli onnellinen. Revolveri oli saatu kohteelta joka oli ampunut itsensä ja aseen piti kadota tapahtumapaikalta, mutta oli jäljitettävissä. Luodin Linda oli kaivanut verisestä seinästä joten rihlatunnisteet katosivat. Kohde oli tappanut itsensä ennen keikkaa ja ase lähti muistoksi mukaan.


Joskus Linda ja Sami puhuivat toisilleen toistensa töistä. Sami puhui kuinka vakuutusyhtiö pesi pimeää rahaa ihmisten onnettomuuksilla. Linda kertoi miten jauhomadot söivät hänen tappamansa ruumiit erään teollisuushallin kellarissa ja luut hakettimen kautta pellolle. Maatukoon siellä, Linda kertoi nauraen. 


Yleensä Lindalle tuli joku keikka hutsuna tappamaan joku ääliö joka on epäonnistunut jollain osa-alueella. Koksut nokkaan ja aseen virittäminen. Revolveri oli kätevä kun hylsyä ei tarvinnut etsiä jälkikäteen. Oli tuuria jos kohteelle sai koksuöverit ilman että tarvitsisi käyttää asetta joka oli varmuudeksi aina mukana. Silloin kohteen ei tarvinnut kadota.


Linda oli jäntevässä kunnossa ja vaikka yli sadankin kilon järkäle pitäisi raahata kokonaisena niin Linda siinä onnistui. Koksusta sai yleensä ylimääräistä puhtia. Mutta sitä hän käytti vain keikoilla. Joskus antoi Samille annoksen jos tarvitsi huumaavaa rakkautta työstressien jälkeen.


Vuodet vieri ja kun kymmenen syntymäpäivää oli vierähtänyt eikä luoti osunut kohdille Sami tarkisti ensimmäistä kertaa luodin. Huomasi ruudin puuttuvan.


Yhdestoista vuosi vierähti ja Linda kysyi ruokailulla. Onko sinulla vielä se ase jonka annoin sinulle? Juu on Sami sanoi. Luoti oli sabotoitu. En kuollu. Jotenkin tämä vuosipäivä tuntuu psykoottiselta. Sami leikkaa leipomaansa synttärikakkua. Onko keikkoja tiedossa Sami kysyy?

Linda pyörittelee kakkua lusikalla ja vastaa että yks vasikka pitäisi lavastaa itsariksi. Miltä kuulostaisi saunasolmu jossa selkänikamat on osissa ja kyrpä syötynä suussa. Syödään kakkua Sami sanoo. Linda toteaa vielä että kyseinen tapaus johti veriseen ratsiaan, jossa kaatui gangstereita ja poliiseja tapauksessa jossa ei ollut edes saalista. Perätön ilmianto.


Kakun jälkeen Sami menee ullakolle ja kaivaa taas aseen. Tarkistaa pyöräyttää rullaa ja tarkastaa luodin paikan. Nyt se ainaki sai mut. Asettaa aseen ohimolleen ja ampuu. Kuuluu pamaus ja verta valuu pitkin poskea. Tajuton tinnitys hakkaa korvissa ja verta valuu norona lattialle Samin hapuillessa alas alakertaan. Mitä helvettiä olet tehnyt aseeseen. Linda toteaa laittaneensa rullaan räkäpään jotta lopettaisin itseni ampumisen. Tottatosiaan. Kuolin. Voi vittu mä säikähin. Verta valuu lattialle ja Linda alkaa pyyhkimään sitä antaen ensin sidetarpeita. Noi puunpalaset täytyy pinsetillä nyppiä sun otsasta.


Siihen jää arpi. Arvet sopii sulle Linda sanoi ystävällisesti. Lupaatko lopettaa itsesi ampumisen? Kai mä lupaan. Näin kuoleman, onneks ei osunu silmään. Miltä se kuolema näytti? Sinulta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä