Armargareth

 

Armargareth




Margareth oli menettänyt ajokortin. Oli juonut autossa salaa viiniä talvipakkasilla auton lämmittäessä. Viini oli Armargareth, tuttu lempi mainoksesta. Työpaikalta juuri lopputilin saaneena oli hyvä nauttia lempiviiniä auton lämmittäessä pakkasessa. Moneskohan työpaikka tämä jo oli? Ei voi muistaa, enempää ei ole. Vihdoin vapaa. Kaikkialta potkut vuodessa. Ei tarvitse sossun pakottaa töihin kun kaikkialta sanotaan ei oota.


Kotona on hyvä sekoittaa adrenaliinijauhetta kotiviini ämpäriin. Saa kuulemma hiivan villiintymään. Kaikki rahat meni pimeästä verkosta adrenaliinipillereiden tilaamiseen. Sitä meni kaikkeen eikä paikoillaan pysy. Nyt kun ei voi mennä töihin on hyvä juoda viiniä naama jauhoissa.


Olen aina halunnut kokeilla miltä se tuntuu. Alkoholi injektoituna. Adrenaliini pitäisi hengissä. Alkoholi oli noitunut Margarethin ja Armargareth viini maistui niin ihanan raikkaalta. Kuin lähdevettä ja mehua. Mutta jatkuva vuoden kestänyt dokaus oli vaatinut veronsa. Siellä täällä lojuneiden pullojen ja kartonkitölkkien keskellä lojui kuitteja ja muistoja kuinka alkoholi vaatii veronsa. Mutta nyt kaikki ongelmat on ohi. Kunhan vuokra kulkee.


Margareth istui nojatuolilla viinilasi kädessä ja katseli televisiota. Onneksi TV:ssä oli mahdollisuus että kortittomat näki automainosten sijasta alkoholimainoksia. Margareth murskasi adrenaliini pillereitä ja liuotti niitä kotiviinii tippaan, joka oli lusikassa. Nämä pistokset on kuin hyytelö-cränkkäämist. Mikään raaja ei toimi ja menoa ei pysäytä mikään. Kuin olisi vapaapudotuksessa. Adrenaliinit hän sai verkosta.


Margareth latasi ruiskua punaviini lasiin jossa oli adrenaliinia. Noin millin tuutattuaan käsivarteensa hän joi loput lasin tyhjäksi. Nopea huimaus alkaa nousemaan ja pakko lähteä sänkyyn .Ei ehtinyt sänkyyn kun melkein löi päänsä kaatuessaan. Ei pysty liikkumaan ja olo on kuin hukkuisi virtaan. Sitten meno hyytyi ja pimeni. Sammuminen. Sydän räjähti. Tuo krooninen sammuminen. Mutta ehkä alkoholia voisi verrata meriveteen. Merivettä ei voi juoda, mutta suolaliuosta voidaan injektoida. Alkoholia ei voi piikittää, mutta sitä voi juoda. Valitse juotava viini. Nyt kaupoista tai lähimmältä alkoholin diilaajalta.


Margarethin lempi viinimainos loppui tv:ssä. Armargareth – tuo viini pimeydestä. Sykähdyttävän synkkä maku. Mutta viinin juominen oli jo riistäytynyt käsistä ja varaa oli vain kotiviiniin. Kilju ämpärin pulputtaessa ja adrenaliinipillereihin koukussa ollut alkoholisti.




Sain inspiraation tarinaan black metallista: Armagedda - Svindeldjup Ättestup (Full Album)



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä