Terveisiä piri-tunturilta

 

Terveisiä piri-tunturilta

 


 




Piri-Pukki otti tottuneesti amfetamiinia nokkaan. Aijai että tekee hyvää Pukki hymäili ja selaili uusimpia raportteja huumeratsioista. Tulli on ollut taas liian tehokas. Täytyy muuttaa taas todellisuutta siten että yksi pieni lähetys menee seulasta läpi. Paavolla meinaa jäädä 5 grammaa kannabista tullin haaviin. Hakkeri-Tontuille taas töitä, tämä takavarikko on estettävä. Siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä tällä kertaa. Noin 10% takavarikoista estetään magian avulla. Pukki selailee lasit silmillä listaa.


Sallitut lähetykset tänään:

Paavo – 5g kannabista

Ari – Laatikollinen sienten kasvatustarvikkeita

Tanja - Gramma kokaiinia

Jussi – Ayahuascaa kahdelle.



Päivän hyvät työt tehty. Kuriiri-Tontut käy laittamassa postiluukkuihin matkalla kadonneita lähetyksiä. Velho-Tontut muuttaa LSD päissään todellisuusjatkumoita siten että osa tuotteista pääsee ongelmitta läpi. Velhot osaa tehdä sen ilman aika-paradoksia.


Piri-Pukki käy tarkastuskierroksella omassa labrassaan. Tontut tarjoavat puhdasta 4-aco-DMT. Pukki on tyytyväinen laatuun. Harvassa paikassa saa täysin 100% puhdasta DMT:tä. Visuaalit tanssivat näkökentässä muutamia tunteja. Meno on aika vauhdikasta edellisten nokallisten vielä toimiessa. Tässä olotilassa on hyvä laatia suunnitelmia, mutta 5D krypteksejä on vaikea toteuttaa käytännössä. Pukki tyytyy ihmettelemään aika-avaruutta kaleidoskooppimaisessa toimintaympäristössä jossa erillaiset partikkelit irtoaa toisistaan ja järjestyy uudelleen eri tavalla, mutta säilyttäen loogisuutensa.


Tripin jälkeen alkaa jo olla myöhä. Silloin on hyvä poltella ooppiumia ja leijailla samettisilla koksusta muodostuvilla pilvenhattaroilla. Juuri kun pukki on nukahtamassa niin Piri-Pimu tulee ekstaasissa huoneeseen. No.. Aamuunhan se meni. Muutama tunti unta ja vähän kokaiinia kahvin kanssa kun heräiltiin puolita päivin.


Puhelin soi ja Pukki vastaa.

Piri-Pukilla..

Huomenta, Joulu-Pukki täällä, olen juonut kevään kunniaksi pullon viinaa. Mitäs siellä?

Piri-Pukki: Koksuu ja kahvii tällä hetkellä. Mahtava olo, lähetyksiä menee sopivasti läpi ympäri vuoden ja sopivasti osa jää tulliin. Kysehän on tasapainosta.

Joulu-Pukki: Oli minulla vähän asiaakin.. Voisitko lähettää laatikollisen psykedeelejä, kun kadotin edelliset. En tiedä mitä tapahtui, epäilen porojen vetäneen kaikki salaa tai piilottaneen ainaki. Yksi epäilys on antamasi vuosikerta absintti 1930-luvun Ranskasta, en ollut aivan oma itseni. Vähän vituttaa kun ei ole kuin tunturi-pontikkaa.

Piri-Pukki: Ei hätää, lähetän huumekuriirin joulutervehdyksen välittömästi. Kuulostaa hätätilanteelta.

Joulu-Pukki: Kiitos paljon. Tuut tuut.


Piri-Pukki soittaa heti puhelun jälkeen labraan. Tehkääs välittömästi Joulupukille vuotuinen huumekuriirin joulutervehdys ja lähettäkää samantien eteenpäin. Joulu-Pukki on taas sekoillu jotain edellisten kanssa. Älkää laittako tällä kertaa absinttia, mutta kärpässieni viiniä voisi laittaa pullollisen. Näin alkoi labrassa tehokas vuoden huumeet pakettiin operaatio. Asiakas: Joulu-Pukki.


Piri-Pukki kävi poroaitauksessa katsomassa mitä poroille kuuluu ja vei samalla tuoreita Psilocybe Cubensis sieniä poroille. Hetken juteltuaan porojen kanssa niiden sienet alkaa toimia.


Poro 1: Mahtavaa olla täällä, Cubensikset on parhaita. Voi lentää oikeasti.

Piri-Pukki: Joo. Olitte tuhansia vuosia syöny metsässä kärpässieniä. Olitte vähän hitaalla.

Poro 2: Se oli aikaa se. Silloin näki vaan tonttuja, nyt niitä on oikeasti.

Piri-Pukki: Syksyllä pääsette taas laiduntamaan Psilocybe semilanceata lajikkeita. Kotimaisia taikatatteja. Piri-Pimu tekee niistä syyskaudeksi kuivattuja sipsejä. Tattei ku karkkei.

Poro 1: *Silmät pyörii päässä ja tanssii loikkien kömpelösti.


Kun yksi poroista makaa kyljellään maassa mutta luulee lentävänsä revontulimatolla joten on aika siirtyä hakkeri-tonttujen luokse.


Onko raportoitavaa Piri-Pukki kysyy hakkeri tonttujen päälliköltä. Tontut näppäilee näppäimistöä niin että ulkona pystyy juuri puhumaan. Näppäinten nakutus on älytön ääni. Uusia molekyylikaavoja vain yksi, mutta mielenkiintoinen. Amfetamiinin lupaava johdannainen. Lisäksi olisi 10 kilogramman kannabislähetys joka täytyy hakkeroida läpi. Siitä on enemmän hyötyä käyttäjillä. Yksi gramma tästä satsista johtaa vuoden kuluttua menestyneeseen sarjakuva artistiin. Pakko päästää läpi vaikka kaksi käyttäjää saa lievän psykoosin. Parantuvat kyllä nopeasti. Hyödyt voittaa haitat. Piri-Pukki hyväksyy menettelyn ja antaa tonttujen jatkaa hakkerointejaan jatkaen itse kierrosta eteenpäin.




Syksyllä



Piri-Pukki istuu cyber-shamaanin kanssa järjen rannalla laavun suojissa. Keskustelua riittää. Joulupukki oli tykännyt kärpässieniviinistä. Oli nukkunut ja tanssinut pari tuntia. Jännät efektit. Heilläkin oli nyt viikko aiemmin noitien kokkaamaa ayahuascaa jonka ainesosat olivat tuotu suoraan Etelä-Amerikan viidakoista.


Shamaani rummutti noita-rumpuaan jossa oli led valoja jotka värähteli valoa äänentaajuksien mukaan ja Piri-Pukki ryömi maassa jutellen sammalille jotka kertoi tarinoita muinaismetsistä vitsien muodossa. Nuotion loimussa näkyi vaihtelevia hahmoja joiden kanssa shamaani keskusteli. Vuorokaudenkierto oli minuuteissa päivä-yö-päivä-yö ja yö-efekteihin kuului näyttävät revontulet. Lentävät hyönteiset näyttivät pieniltä pöllöiltä ja kaukaisen muurahaiskeon satunnaiset muurahaiset näyttivät 3D pikseleiltä jotka liikkuvuivat eteenpäin taaimmaisen pikselin siirtyessä etummaiseksi luoden syklin. Marjat juttelivat keskenään varpuissaan ja puut puhisi ja hengitti luoden uutta happea, mutta olivat muuten vaitonaisia. Kuin tuuli olisi humissut, mutta se olikin puhiseva puu. Muutamien tuntien jälkeen olo alkoi normalisoitumaan ja oli aika ottaa höyrystettyä THC:tä suoraan kukinnosta Joulu-Pukilta lahjaksi saamasta matkavaporisaattorista.





Joulu lähestyy



Tuntureiden suurimmat ryyppäjäiset ovat alkamassa. Vuosi auteltu muodossa jos toisessa huumeiden kanssa saamisesta, hoitoon pääsemiseen. Kun Joulupukki lähtee matkaan niin Piri-tunturin asukkaat lopettavat hetkeksi kaiken mitä tekevät ja siirtyvät ryhmässä milloin minnekkin, mutta juomaan kuitenkin alkoholia. Osa juo yksin, mutta moni seurassa. Silloin nauru raikaa ja laulut soi. Nämä juomingit kestävät pari päivää.


Uutena vuotena raketit on korvattu LSD:llä ja oikeastaan se yhdistelmä tähtitaivaaseen on jo todella jännä. Tammikuussa alkaa taas työt ja Joulupukki saa perinteisen huumekuriirin joulutervehdyksen eli vuoden tarpeiksi huumeita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huumesotani

Betoniaave

Pähkinöitä